Znan nogometaš Real Madrida Christiano Ronaldo se bo podal v televizijske vode. Vendar le kot producent animirane serije. Ta bo na voljo preko Facebookove platforme za spletno televizijo Facebook Watch.


A ospredju animirane serije, ki je za enkrat še brez naslova bo ženska nogometna ekipa iz zaledja New Yorka katere uspeh bo po pisanju portala Deadline presegel rasne, etnične in razredne delitve.

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo. Foto: Xinhua/STA

Risanka naj bi presegla meje nogometa in širila solidarnost ter zavest o pomenu prijateljstva. Dotaknila se bo raznih izzivov in dejstva, da je potrebno za uspeh trdo delati. Ronaldo je še dodal, da bo risanka spregovorila o vsem, kar sestavlja življenje, poroča STA.

Prav tako bo Ronaldo sodeloval pri projektu v seriji Striker Force 7, ki jo že primerjajo s filmom Space Jam, v katerem je nastopil Michael Jordan, navaja The Guardian. Striker forse naj bi bila predvidoma na voljo kot risanka, strip in video igra.

»Podobno kot nogomet povezuje različne kulture in ljudi s celega sveta, verjamem, da to zmorejo tudi veliki animirani superjunaki,« je dejal Ronaldo in dodal: »Prav zato se veselim, da bom v projektu združil svoji strasti do nogometa in superjunakov ter to delil s svojimi oboževalci.«