Fakulteta za strojništvo Univerze v Mariboru ima prenovljeno predavalnico.


Fakulteta za strojništvo Univerze v Mariboru si prizadeva študentom in zaposlenim zagotoviti čim boljše pogoje za izvajanje študijskega procesa. S pomočjo strateških partnerjev iz gospodarstva so v preteklih letih že uspeli sodobno prenoviti 3 predavalnice, so sporočili iz mariborske univerze.

Foto: Univerza v Mariboru

Včeraj, 10. oktobra pa je bil za fakulteto ponovno poseben in izjemno pomemben dan. Podjetje GKN Driveline Slovenija, Proizvodnja avtomobilskih transmisij in avto delov, d. o. o., je v letošnjem letu omogočilo celovito prenovo predavalnice z 28 sedeži. Kakovostni izobraževalni proces je primarno in najpomembnejše poslanstvo tako univerze kot tudi Fakultete za strojništvo UM.

Podjetje GKN Driveline Slovenija, ki se uvršča med najboljše v svoji dejavnosti v Sloveniji, je fakulteti s prenovo predavalnice pomagalo uresničiti želje in cilje. Omenjeno podjetje je omogočilo obnovo tal, sten, namestitev novega pohištva (mize, stoli), tabel, projektorja in projekcijskega platna. V barvnih odtenkih celostne podobe podjetja so popestrili tudi prazne zidove učilnice, so še sporočili iz Univerze v Mariboru.

Foto: Univerza v Mariboru

»V podjetju GKN Driveline Slovenija sta znanje in nenehno izobraževanje prioriteta vseh zaposlenih in prav s tem razlogom smo se odločili podpreti Fakulteto za strojništvo UM z obnovo učilnice. Prepričani smo, da bomo študentom na ta načim omogočili, da bodo predavanja zanje bolj zanimiva in atraktivna. V učilnici smo z obnovo pustili pečat našega podjetja. Uporabili smo barve in slogane, ki jih zaposleni v GKN Zreče nosimo v sebi. Vsem mladim študentom želimo, da se v tej učilnici počutijo dobro ter da jo bodo zapustili samozavestni, motivirani in pripravljeni na nove uspehe na njihovi študijski pot,« je ob otvoritvi povedal predsednik podjetja GKN Driveline Slovenija