Danes se prične 54. festival Pivo in cvetje, ki bo potekal vse do sobote. četrtek se prične festival Pivo in cvetje Laško. Otvoritev festivala bo danes ob 21. uri na odru Jubilejnik na Aškerčevem trgu, festival bo otvorila skupina Panda, Prifarski muzikanti z Andražem Hribarjem in Anjo Bukovec ter Slavko Ivančič.


Na največjem odru Zlatorog bodo ljubitelje rocka danes navduševali Jackson, Dobermann iz Italije, Izziv – zaključek glasbenega tekmovanja in snemanje TV (Željko Joksimović, Halid Bešlić in Neno Belan), nastopila pa bo tudi skupina Šank Rock. V petek bodo nastobili MRFY, King Foo, Phil Campbell & The Bastard Sons iz Velike Britanije in Mi2 ter v soboto Stray Train, Hamo & Tribute To Love, The Dead Daisies in Sokoli & Pankrti.

Slika je simbolična. Foto: iStock

Na odru Jubilejnik bodo nastopili v petek nastopili Ina Shai, Isaac Palma, Petar Grašo in Balkan Boys, v soboto pa bodo oder zavzeli Klara Jazbec, Victory ter Marko Vozelj in Mojstri.

Oder Malt za ljubitelje elektronske plesne glasbe bodo obvladovali didžeji: Alen Herič, Dean Deen, Tim Urbanya, Jaxxsson, Alex Ranerro, Mike Vale, Dennis N-bakhaa, Ticko, Adoo in Tomy DeClerque, so sporočili oganizatorji.