Z nastopom avstralske senzacije, edinstvenega Timmy Trumpeta, se je zaključila druga elektronska glasbena pustolovščina ob akumulacijskem jezeru Rogoza, StellarBeat Music Festival. Na 2 odrih se je v 3 nočeh zvrstilo več kot 40 DJ-jev, ki so poskrbeli da je vročina na plesišču iz dneva v dan rastla.


Na zadnji dan je pred več tisoč glavo množico stopil DJ, producent in instrumentalist Timmy Trumpet, ki je letos sploh prvič nastopal v Sloveniji. Njegov energičen nastop so spremljali fantastični posebni učinki ter dih jemajoča vizualna projekcija, ki so jo organizatorji skrbno skrivali do konca.

Foto: Kalany Creative

Timmy Trumpet je, tako kot povsod kjer nastopa, tudi v Stellar Areni navdušil obiskovalce svojo edinstveno predstavo in pokazal, da je resnično eden izmed najbolj unikatnih DJ-ev na lestvici DJ Mag Top 100 ter dodobra razmigal noge in roke obiskovalcev.

Stellarbeat združil izjemne performerje svetovnega kova

Trije dnevi izjemne glasbe so tako minili kot bi mignil, a spomini bodo ostali za večno. Jezero Rogoza je združilo pustolovce in izjemne performerje svetovnega kova. Letošnji pustolovščini se je pridružil mojster poletnih hitov, britanski DJ – Sigala. Tudi najbolj predvajan Britanec na radijih Združenega kraljestva je tokrat prvič obiskal Slovenijo.

Manjkal ni niti z grammyjem nagrajen superzvezdnik iz New Yorka, David Morales, mednarodno priznan DJ in producent iz Maribora – Mike Vale, hrvaški čudežni deček Matroda, edina DJ-a iz regije, ki sta nastopila na glavnem odru Ultra Europe in Ultra Korea – Vanillaz, ter drugi lokalni in tuji ustvarjalci, ki so dodobra napolnili Stellar Areno.

Na novem Undetected odru pa so obiskovalci lahko slišali techno in drum n bass ritme izpod prstov slovenskih in hrvaških umetnikov kot so Petar Dundov, Insolate, Filip Motovunski, Veztax, Tea Vuckovic in drugi. Stellar Arena in Undetected oder sta v 3 dneh ponudila nekaj za vsak okus posebej, od različnih zvrsti housa in techna ter prvič tudi drum & bass.
Foto: Kalany Creative

Organizatorji so z neuradnimi številkami obiskovalcev izjemno zadovoljni, festival je obiskalo več kot 10.000 ljudi iz Slovenije in tujine, kateri so uživali tudi v kampingu, ki je bil letošnje leto dodobra poln. Drugo poglavje je tako zaključeno, z veseljem pa že pogledujejo naprej, proti novim obzorjem.