Zaradi prihajajočih praznikov, dneva reformacije in dneva spomina na mrtve, se spreminjajo urniki opravljanja nekaterih Snaginih storitev.


Odvoz odpadkov iz gospodinjstev bo v sredo, 31. oktobra, kljub prazniku potekal običajno, torej kot da praznika ni, nadomestni odvoz za četrtek, 1. novembra, pa bomo izvedli v soboto, 3. novembra. Uporabniki, ki imajo sicer odvoze zmeraj ob četrtkih, naj torej svoje posode na prevzemna mesta nastavijo v soboto, 3. novembra, do 6. ure, so sporočili iz Snage.

Na oba praznična dneva bodo vsi zbirni centri v Mariboru in primestnih občinah, v katerih izvajamo gospodarsko javno službo ravnanja z odpadki, ostali zaprti. V petek, 2. novembra, pričnejo zbirni centri obratovati po zimskem urniku, ki je objavljen na naši spletni strani, uporabniki pa ga bodo prejeli tudi z našo naslednjo položnico.

V Zavetišču za živali v sredo in četrtek ne bo ne ogledov ne sprehodov psov, zato vse sprehajalce in potencialne posvojitelje vabijo, da zavetišče obiščejo ponovno v petek, 2. novembra.

Mariborske tržnice bodo v sredo obratovale po nedeljskem urniku, v četrtek pa bodo zaprte.