Prvo junijsko nedeljo bomo Slovenci odšli na volišča na predčasne parlamentarne volitve. Na naši televiziji za vas pripravljamo niz televizijskih soočenj, na katerih bo voditelj Aleš Pregl pod drobnogled vzel kandidate in kandidatke za poslance in poslanke Državnega zbora.


Danes ob 20. uri je na sporedu prva oddaja, na kateri bodo njegovi gostje Suzana Lep Šimenko iz SDS, Franc Kangler iz Združene desnice, dr. Jaka Vadnjal iz stranke Dobra država, Drago Peklar iz SMC ter Zvonko Lah iz stranke Andrej Čuš in Zeleni Slovenije.

Predčasne volitve bodo prvo junijsko nedeljo. Čas hitro mineva, zato je prav, da se volivci in volivke seznanimo s programi in konkretnimi rešitvami težav ponujajo stranke in liste, ki kandidirajo za vstop v Državni zbor. Ogled predvolilnega soočanja je prava priložnost za to, saj imajo kandidati in kandidatke svojo priložnost, hkrati pa ne bodo mogli pobegniti pred vrtajočimi vprašanji. Kaj in kako so odgovarjali pred našo kamero že med pripravami na soočenje, si lahko ogledate v prispevku. Dotaknili so se zdravstva,samooskrbe,korupcije, revščine in boja za bolj kakovostno življenje državljanov in državljank.

Več v prispevku:

Uršula Godec