Hofer je odpoklical gugalno košaro, saj obstaja možnost poškodbe.


Dobavitelj Flexxtrade GmbH & CO KG opozarja, da se kovinska obročka, na katera gugalno košaro obesite, v določenih primerih ob zelo veliki obremenitvi lahko razpreta, zato obstaja možnost poškodbe. Kot so sporočili iz Hoferja, ponuja dobavitelj Flexxtrade GmbH & CO KG ponuja popolnoma nov, že sestavljen nadomestni vrvni sistem, s katerim boste zamenjali obstoječega in tako varno uporabljali gugalno košaro.

Foto: Hofer

Izdelek, ki je bil na voljo v Hoferjevi ponudbi od 31. maja v vseh trgovinah, so umaknili iz prodaje. Dokler ne prejmete nadomestnega vrvnega sistema, gugalne košare ne uporabljajte več, saj se lahko poškodujete, opozarjajo pri Hoferju.

Za zamenjavo obstoječega vrvnega sistema z novim se obrnite na dobavitelja Flexxtrade GmbH & CO KG, ki vam je na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro na brezplačni telefonski številki 00 800 45 62 2000 in na e-naslovu flexxtrade-si@teknihall.com. Nadomestni vrvni sistem boste vključno z natančnimi navodili za namestitev brezplačno prejeli po pošti. 

Če želite izdelek kljub temu vrniti, lahko to storite v vam najbližji trgovini Hofer, kjer vam bodo povrnili kupnino tudi brez predložitve računa.