Ta petek smo uživali v ritmih narodnozabavne glasbe z zasedbo Štirje kovači, ki naslednje leto praznuje 65 let neprekinjenega delovanja, gledali napet dvoboj med žensko in moško ekipo mladih navdušencev namiznega nogometa, ki so svoj hobi nadgradili z resnim športnim udejstvovanjem.


Za zasedbo Štirje kovači lahko rečemo, da so legende slovenske narodnozabavne muzike, za njimi je že skoraj 65 let neprekinjenega delovanja. Naše gledalce so razveselili s skladbami Ne zamerite mi in Rženova Tinka ter za konec oddaje še Na Jožefovo.

Štirje člani družine Breznik se veselijo pomladi in prihoda ptic. S skladbo Vse je tiho, tiho nas spomnijo, da je čas pomladi, ko se ptice vračajo iz daljnih krajev in zapolnijo gnezda z mladički. Pridružili pa so se tudi zasedbi Štirje kovači, s katero so skupaj na odru zapeli pesem Luči Slovenj Gradca.

Tjaša, Eva, Leon in Fabijan, štirje mladi navdušenci in mojstri namiznega nogometa so se v Vijol’čnem kotičku pomerili v dvojicah, punci proti fantoma. Ali so v namiznem nogometu boljše ženske ali moški, pa si oglejte v oddaji.