NK Maribor je predstavil novega napadalca, Nardina Mulahusejnović, ki v Maribor prihaja iz Zrinjskega.


Nardin Mulahusejnović je 20-letni napadalec, ki k nam prihaja iz Zrinjskega. V spomladanskem delu prvenstva Bosne in Hercegovine pa je kot posojen nogometaš igral za GOŠK iz Gabele, so sporočili iz NK Maribora. Vodstvo NK Maribora je z 20-letnikom podpisalo štiriletno pogodbo, mariborskim nogometašem pa se je pridružil že na včerajšnjem popoldanskem treningu.

Nardin Mulahusejnović, dobrodošel v Ljudskem vrtu! U-21 reprezentant Bosne in Hercegovine iz Zrinjskega kot vijol’čni projekt za prihodnost, pogodba do 2022.#MiSkupajEnoSmo

Gepostet von NK Maribor am Freitag, 29. Juni 2018

»Mladi reprezentant Bosne in Hercegovine je že ob vstopih v igro, ko je dobil priložnost na obeh lanskih tekmah proti Zrinjskemu, pokazal nadarjenost. Spremljali smo njegov nadaljnji razvoj in se odločili, da ga pripeljemo v Maribor. Nardin ima za seboj odlično polovico sezone pri moštvu iz Gabele in pomeni naš projekt za prihodnost,« je novega napadalca NK Maribora predstavil Zlatko Zahović.

Kot so sporočili iz NK Maribora, so prvi vtisi novinca odlični in verjame, da bo tako tudi ostalo. Veseli ga, da je prišel v Maribor, saj je o klubu slišal same dobre stvari.

»Sam pa se z lanskega gostovanja, takrat v majici Zrinjskega, spomnim odličnega ozračja na stadionu. Vem, kaj me čaka. Odlično, ambiciozno moštvo, izjemna konkurenca v napadu. Moja naloga je, da se ob prizadevnem delu dokazujem in da skušam pridobiti trenerjevo zaupanje ter pomagati ekipi,« je povedal Nardin.