PON:

pretežno oblačno 8 °C

TOR:

pretežno oblačno 6 °C

SRE:

pretežno jasno 5 °C

ČE:

pretežno oblačno 7 °C

Splošni pogoji

Uporaba spletnega mesta in njegovih storitev je brezplačna, vendar se z uporabo spletnega mesta rts24.si zavežete, da boste upoštevali pravila, pogoje in opozorila, povezana z uporabo spletnega mesta:

1. Pogoj za uporabo spletnega mesta in storitev je, da jamčite, da ne boste uporabljali spletnega mesta rts24.si in njegovih storitev za dejavnosti, ki so v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije ali prepovedane s temi pravili ter drugimi pravili in opozorili, ki so objavljena na spletnem mestu.
2. Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno v osebne in nekomercialne namene (Creative Commons licenca). Dokumenti, slike in vsebine, objavljene na tem spletnem portalu, so v lasti lastnika portala in se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez ustreznega dovoljenja. Uporaba je dovoljena le z navedbo vira in dodano povezavo na rts24.si in izrecnim dovoljenjem lastnika.
3. Prav tako je objava informacij v drugih občilih, ki so bile pridobljene na portalu, dovoljena izključno ob navedbi imena “RTS 24” in povratne povezave na portal.
4. Strinjate se, da boste storitve spletnega mesta rts24.si uporabljali izključno v osebne namene in upoštevali vsa dodatna opozorila in pravila uporabe, objavljena na spletnem mestu. RTS 24 je neodvisni medij, ki dovoljuje prosto izražanje ter izražanje vaših osebnih pogledov na razne tematike, vendar se pri tem posebej zavezujete, da pri uporabi spletnega mesta in njegovih storitev:
 

 

– ne boste oznanjali, objavljali, razglaševali, nalagali, distribuirali ter razširjali kakršnihkoli neresničnih, lažnih, žaljivih, neprimernih, zlonamernih, vulgarnih, sovražnih, nespodobnih, bogokletnih, opolzkih, spolno usmerjenih, grozilnih, nasilnih, osebnostnih, neumestnih, sramotnih, škodljivih, poniževalnih, obrekljivih, opravljivih, netočnih, posegajočih v tuje pravice, k nestrpnosti pozivajočih ali katerihkoli protizakonitih vsebin, objav, informacij, imen ali tem;
– ne boste objavljali povezav do datotek, ki vsebujejo material zaščiten z avtorskimi pravicami, z zakonom o varovanju osebnih podatkov ter drugimi zakoni, ki kakorkoli omejujejo in prepovedujejo javno oznanjanje, objavljanje, razglašanje, nalaganje, distribucijo ali razširjanje, razen v primeru, da so pravice objave v lasti vas samih, imate za to zakonsko pravico ali pa ste takšno pravico pridobili s pogodbo.
5. V primeru, da na spletnem portalu rts24.si naletite na neprimerne ali nezakonite informacije, jih lahko prijavite na info@rts24.si.
6. Zavedati se morate, da ste odgovorni za vsako informacijo, komentar, sporočilo in vsebino, ki jo objavite na spletnem mestu rts24.si. Za kakršnokoli vsebino, ki je v nasprotju teh določil, in jo želite vseeno objaviti, morate najprej pridobiti pisno dovoljenje lastnika spletnega mesta. Objava protizakonitih vsebin ni možna v nobenem primeru.
7. Izjave, komentarji in druge oblike sporočil uporabnikov odražajo njihova osebna mnenja in prepričanja. Lastnik spletnega mesta rts24.si ni odgovoren za noben vpisan dogodek ali objavo uporabnikov, ne prevzema nobene odgovornosti za veljavnost podatkov, vsebino, pomanjkljivosti ali uporabnosti vpisanih dogodkov, razen če je to jasno navedeno.
8. Komentiranje pod članki je možno s prijavo preko Facebooka, Twitterja ali Google računa.
9. Lastnik spletnega mesta rts24.si ne daje nobenih zagotovil o primernosti, zanesljivosti, pravočasnosti in točnosti informacij, vsebin, dogodkov ter storitev objavljenih na spletnem mestu. Rezultati v spletnih anketah so zgolj informativni ter nikakor ne morejo biti interpretirani kot uradni rezultati česarkoli.
10. Informacije, vsebine, sporočila in storitve na spletnem mestu rts24.si lahko vsebujejo netočnosti in tipkarske napake. Lastnik si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti ali popraviti katerokoli informacijo, vsebino, sporočilo ali storitev na rts24.si, in ne odgovarja za morebitne napake na spletnem mestu, ki so lahko rezultat napačne osebne, pravne ali finančne odločitve.
11. Lastnik rts24.si si pridržuje pravico zbiranja anonimnih podatkov o obiskovalcih spletnega mesta za potrebe statistične obdelave in izboljšanja delovanja. Pravtako si pridržuje pravico beleženja IP naslovov pri storitvah, ki omogočajo objavo informacij, vsebin in sporočil s strani uporabnikov. Z uporabo te spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov, ki jih na strani uporabljamo. Več o uporabi piškotkov lahko preberete na podstrani Pravno obvestilo, Izjava o anonimnosti.
12. Zbrani podatki o uporabnikih se uporabljajo izključno za lažjo komunikacijo z uporabniki in statistično obdelavo. Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico posredovati vse njemu znane podatke o uporabnikih spletnega mesta sodišču ali drugim državnim organom v primeru, da za to obstaja zakonska obveznost.
13. V nobenem primeru lastnik ni odgovoren za kakršnokoli škodo, posredno ali neposredno, materialno ali imaterialno, nenamerno škodo, vključno z izgubo dobička, uničenjem podatkov, nezmožnostjo uporabe, ki nastane z uporabo spletnega mesta in njegovih storitev.
14. Lastnik spletnega mesta rts24.si si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti ta ali katerakoli druga pravila brez predhodne najave in obrazložitve.
15. Če se z uporabo teh pravil in drugih pravil objavljenih na spletnem mestu ne strinjate, spletnega mesta rts24.si ne smete uporabljati! Lastnik ima pri tem tudi pravico onemogočiti dostop do delov ali celotne vsebine spletnega mesta rts24.si.

 


E-Novice

Nikoli ne spreglejte dogajanja po svetu! Mi vam dostavimo novice naravnost v e-nabiralnik.

@