PON:

pretežno oblačno 8 °C

TOR:

pretežno oblačno 6 °C

SRE:

pretežno jasno 5 °C

ČE:

pretežno oblačno 7 °C

Pravno obvestilo

Predmet pravnega obvestila so spletne strani rts24.si, ki vključujejo glavno spletno stran in vse podstrani. Z uporabo spletne strani rts24.si uporabnik potrjuje, da je sprejel na tej strani navedene pogoje in se z njimi tudi strinja.

Vse vsebine, ki so objavljene na spletnih straneh podjetja RTS24 d.o.o. so avtorsko zaščitene s strani RTS24 d.o.o. skladno z določbami Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP Ur.l.RS, št. 16/07,68/08 in 110/03). Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela brez pisnega dovoljenja RTS24 d.o.o.

Omejitev odgovornosti
Podjetje RTS24.d.o.o. se obvezuje, da se bo z vzdrževanjem in oblikovanjem spletnih strani potrudilo zagotavljati točnost, pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin. Vendar ne zagotavlja in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost kot tudi ne za škodo povzročeno z uporabo spletnih strani rts24.si oziroma objavljenih vsebin.
Podjetje RTS24 d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino spletne strani rts24.si na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

IZJAVA O ZASEBNOSTI

Varstvo osebnih podatkov
Podjetje RTS24 d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov uporabnikov zbranih na spletnih straneh rts24.si skladno z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur.l.RS, št. 94/07).

Politika piškotkov
Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih pošilja spletno mesto in se shranjujejo v spletni brskalnik (napravo), ki do spletnega mesta dostopa. Uporabljajo se z namenom doseganja boljše uporabniške izkušnje. Z njihovo pomočjo si vas spletno mesto “zapomni” za čas obiska (sejni piškotki) ali v primeru ponovnega obiska (persistenčni piškotki).

Piškotke lahko nastavi spletno mesto, ki ste ga obiskali (first party cookies), lahko pa jih nastavijo druga spletna mesta/storitve, ki prikazujejo vsebino na strani, ki si jo ogledujete (third party cookies) – npr. Youtube, Facebook, Vimeo.

Pri brskanju po spletnih straneh se srečujemo z več vrstami piškotkov:

Nujno potrebni piškotki:
So nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Ti piškotki obiskovalcu omogočajo nemoteno uporabo spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletno mesto nebi delovalo pravilno.

Funkcionalni piškotki:
So piškotki, v katerih so zapisane shranjene odločitve (npr. izbira fizične/pravne osebe). Ti piškotki nam omogočajo prilagoditi uporabo spletnega mesta posamezniku.

Performančni piškotki:
Namen uporabe je izboljševanje uporabniške izkušnje. Informacije pridobljene s performančnimi piškotki pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletne strani, to pa pomaga pri sprejemanju ustreznih odločitev glede funkcionalnih in vsebinskih prilagoditev.

Piškotki tretjih spletnih mest:
V naših vsebinah v določenih primerih gnezdimo vsebine (video, slike) iz spletnih strani kot sta npr. Youtube in Vimeo. Ob obisku strani s takšno vsebino se na uporabnikovo napravo shranijo piškotki, ki jih shranjujejo ta spletna mesta. Shranjevanje teh piškotkov je možno onemogočiti v nastavitvah, istočasno se s tem onemogoči deljenje vsebin.


E-Novice

Nikoli ne spreglejte dogajanja po svetu! Mi vam dostavimo novice naravnost v e-nabiralnik.

@