storitve

Kdaj je najem vozila najboljša možnost?

Že več kot 15 let Agio skrbi za najem vozila  za njihove stranke s široko ponudbo osebnih in kombiniranih avtomobilov, pri čemer ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno najema v Ljubljani, ter 24-urno pomoč na cesti. Njihova ponudba je prilagojena strankinim potrebam in željam, tako da lahko izbirate med različnimi možnostmi vračila prevoznega sredstva, potovanja v tujino, podaljšanja najema, izbiro modela in znamke avtomobila. Skrbijo, da lahko vsakdo najde primeren avtomobil za svoje potrebe, ne glede na namen potovanja. Njihov vozni park vsebuje najnovejše modele različnih velikostnih razredov avtomobilov. Če imate kakršnokoli vprašanje, so njihovi strokovnjaki vedno pripravljeni pomagati.

najem vozila1

Najpomembnejše stvari, ki jih morate vedeti

Preden se odločite za najem vozila, je pomembno, da razmislite o svojih potrebah in ciljih. Ali potrebujete avtomobil za prevoz oseb ali pa potrebujete prostornejše vozilo za prevoz večje količine opreme? Ali se odločate za najem luksuznega avtomobila ali pa vam bo zadostoval tudi manjši model? Razmislite o svojih potrebah in izberite tisti avtomobil, ki vam bo najbolj ustrezal. Preden se odločite za tovrstno storitev, je pomembno, da preverite pogoje in da se seznanite z vsemi pomembnimi informacijami, kot so cena, omejitve in zavarovanje. To vam bo pomagalo pri pripravi načrta in vam bo omogočilo, da se izognete neprijetnim presenečenjem. Preden se odločite za to storitev, je pomembno, da preverite razpoložljivost prevoznih sredstev in da se zagotovite, da bo želeno prevozno sredstvo na voljo ob želenem času.

najem vozila2

Visok standard varnosti

Vaše udobje in dobro počutje med vožnjo sta na prvem mestu. Zato so se v podjetju Agio, ki skrbi za ugoden najem vozila odločili, da ponudijo enostaven in jasen najem vozila, tako da se med vožnjo lahko sprostite in uživate brez skrbi. Njihovi avtomobili so dobro zavarovani in v primeru težav na cesti vam vedno stojijo ob strani, saj ponujajo 24-urno asistenco na cesti in tudi nadomestni avtomobil. Prav tako se lahko zanesete na njihovo prijazno in odzivno ekipo, ki vam bo vedno na voljo za pomoč. Izposoja avtomobila vključuje tudi osnovno zavarovanje, z možnostjo doplačila pa lahko zavarovalnica krije tudi večje poškodbe.