dom in vrt

Polepšajte okolico vaše hiše s temi izdelki

Okrasni kamen lomljenec je prava izbira za dodajanje nekaj posebnega na vaš vrt ali okolico hiše. Ustvarjen je s posebnim postopkom lomljenja kamna, s čimer se dobijo željene velikosti in granulacije. Podjetje PietraProject vam ponuja približno 11 različnih velikosti, ki se lahko prilagodijo vašim potrebam in namenu. Beli lomljenec je subtilen način za okrasitev vašega dvorišča in dodajanje svežine in kontrasta med zelenjem. Če imate radi bolj živahne barve in radi poskusite s barvami, potem so izdelki iz ognjene kolekcije Rossa Verona prava izbira za vas. Uporabite ga lahko tudi za zastiranje poti ali za dekoracijo grobov. Poleg tega je cenovno dostopnejši od drugih vrst tlakovanja, saj ga enostavno posipate na željeno površino. Če si želite nekaj bolj posebnega, potem temnordeči marmor verjetno ustreza vašim željam.

lomljenec

Salon kakovostnih in inovativnih rešitev

Salon zaprtega tipa Keramoteka, kjer se je potrebno za obisk dogovoriti in se vam individualno posvetijo, prodaja tudi ploščice za teraso. V salonu lahko izbirate med številnimi kvalitetnimi izdelki proizvajalcev iz Španije, Portugalske in Italije. Z dolgoletnimi izkušnjami vam lahko pomagajo najti konstruktivne in inovativne rešitve za vaše želje. Na voljo so vam ploščice za teraso in drugi različni tipi keramike, mozaikov in sanitarne keramike, ki jih lahko pregledate na njihovi spletni strani. Proizvajalci, specializirani za posamezen tip keramike, skrbijo za visoko kvaliteto in dodano vrednost izdelkov, tako da lahko ugodno izberete sodobno keramiko, ki bo polepšala vaš dom in povečala ugodje bivanja.

kamen lomljenec

Ustvari rustikalen videz

Z izrazom lomljenec poimenujemo ozke kose kamna, ki so običajno dobavljeni v mešanici različnih velikosti in barv. Uporabljajo se lahko za okrasitev okolice hiše ali vrtnega območja, pa tudi za zastiranje dvorišča in poti. Ena izmed njihovih glavnih prednosti je, da so cenovno dostopnejši kot druge vrste tlakovcev in hkrati dodajo estetski element vašemu prostoru. Poleg tega so lahko bolj odporni na poškodbe in deformacije kot druge vrste tlakovcev, saj so izdelani iz trpežnega kamna. Lomljenec se uporablja tudi za dekoracijo grobov ali okrasitev območja okoli bazenov. So tudi odlična izbira za ljudi, ki želijo ustvariti rustikalen videz na svoji parceli, saj jim lahko dajejo naraven in nevsiljiv videz.

ploščice za teraso2 (1)

Odlična izbira za zunanje površine

Ploščice za teraso se uporabljajo za obložitev teras, vrtov in drugih zunanjih površin. Izdelane so iz gline, ki jo segrevamo do visoke temperature, da dobimo trdno in obstojno keramiko. Ploščice za teraso so nato glazirane, da postanejo odporne na vodo in umazanijo. So odlična izbira za zunanje površine, saj so zelo trpežne in odporne na vremenske vplive. Ne razpokajo in ne absorbirajo vlage, kar pomeni, da so primerne tudi za vlažna in mokra področja. Poleg tega so enostavne za čiščenje in vzdrževanje, saj jih lahko enostavno pometete ali očistite s krtačo in detergentom.

ploščice za teraso1 (1)

Različne barve in velikosti

Ko izbirate, kateri lomljenec je za vas primeren, je pomembno upoštevati, da se lahko velikosti in barve med seboj razlikujejo, zato je dobro preveriti, kaj natančno potrebujete. Prav tako je dobro upoštevati, da lahko določene vrste kamna, kot je marmor, lahko dražje od drugih vrst. Lomljenec je primeren tako za zastiranje kot tudi za dekoriranje. Pridobiva se s posebnim postopkom lomljenja kamna, pri čemer se ustvarjajo željene granulacije oziroma velikosti. Lahko je iz različnih vrst kamna, kot so marmor, granit, apnenec in drugi. Najbolj pogosto se uporablja beli marmor, saj ima nevtralen videz, ki se dobro ujema z različnimi okolji. Beli lomljeni marmor nevpadljivo poudari vaše dvorišče in doda potrebno svežino in kontrast razgibanemu zelenju na travniku ali vrtu.

ploščice za teraso (1)

Dodajte eleganco svoji okolici

Ploščice za teraso so idealna izbira za tiste, ki želijo dodati nekaj več elegance in trdnosti svoji okolici. Ploščice za teraso, ki jih prodaja Keramoteka, so izdelane iz visoko kakovostne keramike, kar jim zagotavlja odlično obstojnost in odpornost proti vremenskim vplivom. Na voljo so v številnih različicah, tako da lahko izberete tiste, ki se bodo najbolje ujemale z vašo okolico. Od različic s svetlo barvo do tistih z bolj temnimi odtenki – izberete lahko tiste, ki najbolje ustrezajo vašemu okusu. Poleg tega so na voljo tudi različne velikosti, tako da lahko izberete tiste, ki bodo najbolje ustrezale potrebam vaše okolice. Ploščice za teraso lahko prenesejo velike obremenitve, zato so idealne za uporabo tam, ki so izpostavljene velikim obremenitvam, kot so na primer gostinski lokali ali hotelski kompleksi.

Doda estetsko vrednost vaši okolici

Okrasni kamen lomljenec iz podjetja PietraProject je lahko odlična dodatna dekoracija vašega vrta in lahko dodaja edinstveno estetsko vrednost vašemu vrtu. Obstaja več načinov uporabe tega materiala v vašem vrtu in nekaj idej, kako ga lahko stilsko uredite, da bo lepo in harmonično sovpadalo z vašo obstoječo zasaditvijo. Ena od idej je njegova uporaba v obliki tlakovanja. Lahko se uporablja za tlakovanje poti, dvorišč ali celo za oblikovanje skalnjakov. Če želite doseči bolj enoten videz, izberite material v enaki velikosti in barvi. Če pa želite dodati malce raznolikosti, lahko zmešate različne barve in velikosti. Prav tako lahko uporabite različne oblike, da ustvarite bolj dinamičen videz. Druga ideja je uporaba kot okrasja v cvetličnem gredicam ali v vrtnih okrasih.