dom in vrt

Najboljša ponudba in cena za notranja vrata

Ob prenovi stanovanja ali gradnji hiše, se stroški radi nabirajo kar precej visoko. Med njih sodi tudi cena za notranja vrata. Danes je izbira široka in pestra, kar pomeni, da se tudi naš strošek lahko giba med resnično ugodno ponudbo do astronomsko visoke.

Za najboljšo ponudbo prilagojeno vsakemu pozamezniku, pa obstajajo brezplačne ponudbe narejene za vse morebitne kupce. Te najdete na spletu, in se za povpraševanje prijavite preko spletnega obrazca.

notranja vrata1

Cenik

Zaradi širine in velikosti izbora v večih serijah in izvedbah, je skoraj nemogoče določiti pregleden in kratek dokument, katerega bi kupci zlahka in hitro razumeli. Namesto neuporabnega cenika se številni ponudniki danes odločajo za brezplačno individualno ponudbo, katera vam pomaga razumeti in določiti strošek prav za vašo prenovo oziroma gradnjo. Tako je cena za notranja vrata prilagojena vašim potrebam.

Za brezplačno ponudbo lahko zaprosite kar preko spleta. Na ponudnikovi strani najdete obrazec, katerega izpolnete in oni vas bodo kontaktirali v dveh delovnih dneh. Potrdilo o prejetem povpraševanju prejmete preko elektronske pošte. V obrazec napišete vaše podatke ter pa dimenzije, količino in željene modele. Poleg tega pa zraven lahko pripišete opombo, v kateri navedete specifične želje za vaše naročilo.

Splošna, informativna cena za notranja vrata

Za informativni prikaz se najde izračun nekaj najbolj prodajanih modelov z najbolj pogostimi sestavinami. Številka se giblje nekje od 130 do 430 evrov.

Notranja vrata

Taka tabela vsebuje sledeče (razen kjer je navedeno drugače):

    • Krilo od širine od 600 do 900 mm
    • Podboj širine od 140 do 160 mm
    • Krilno okovje

V tej tabeli ni vključena dostava in montaža, DDV in popusti.

Navedene informativne številke ne vključujejo popustov, ker se ti pogosto določijo na prodajno količino. To pa je zaradi načina proizvodnje in prodaje. V povprečju imajo hiše in stanovanje od 4 do 8 vrat, popusti pa se prilagodijo ustrezno po tej informaciji. Občasno pa so objavljene tudi prodajne akcije, katere lahko vidite že na spletu.