Programska shema A1: televizijski programi po vaši izbiri

Programska shema, ki jo nov uporabnik dobi ob nakupu televizije in sklenitvi naročniškega razmerja z izbranim operaterjem, je pogosto izjemno obsežna, a hkrati vključuje tudi programe, ki jih ne bomo gledali nikoli ter kot taka predstavlja dodatne in nepotrebne stroške. Programska shema A1 zato svojim uporabnikom poleg prednastavljenih ponuja tudi možnost sestavljanja povsem individualiziranih in interesom uporabnika prilagojenih televizijskih shem.

Naročniki A1 pri sestavljanju svoje sheme lahko izbirajo med več kot 270 televizijskimi kanali in 20 različnimi radijskimi postajami ter raznolikimi programskimi sklopi: informativnimi, erotičnimi, dokumentarnimi, glasbenimi, športnimi, otroškimi in številnimi drugimi.

Plačaj toliko, kot gledaš

Marsikateri naročniški paket vključuje več sto različnih televizijskih programov, ki so za tiste, ki sicer gledajo le dva ali tri, povsem nepotrebni. Televizijska programska shema A1 operaterja vam zato omogoča, da je programska shema prilagojena vašim potrebam in zanimanjem in kot taka ne predstavlja nepotrebnih dodatnih stroškov.

a1 programska shema

Vsi programski sklopi ponudnika so ovrednoteni z določenim številom t. i. TV točk – v paket lahko vsak uporabnik doda toliko programskih sklopov, kolikor točk ima v izbranem paketu na voljo. Število točk v paketu lahko vsak uporabnik tudi preseže, pri čemer plača le po 1 € za vsako dodatno televizijsko točko.

Prednastavljena programska shema in prilagodljivi paketi

Vsaka prednastavljena programska shema ponudnika je sestavljena iz različnih sklopov. V kolikor vam nobena prednastavljena programska shema ne ustreza, pa lahko izbirate med številnimi programskimi sklopi in oblikujete povsem individualizirano ter svojim željam in potrebam prilagojeno programsko shemo znotraj izbranega paketa.

programska shema a1

Paket A1 Net + TV S denimo vključuje 110 različnih programov, A1 Net + TV M 190, ob odločitvi za paket A1 Net + TV L pa boste vsakodnevno dostopali do skoraj 250 različnih televizijskih programov ter radijskih postaj. Tisti, ki bi uporabo televizije želeli združiti tudi z internetom ter telefonijo, pa se lahko odločite za paket A1 Kombo, ki združuje uporabo tako televizije kot interneta ter stacionarne telefonije.