Trdnost in eleganca kakovostnih vrat

Če želite zamenjati stavbno pohištvo, se boste po vsej verjetnosti v največji meri posvetili prav vratom in oknom. Steklena vrata veljajo za edinstvena in zanje se odloča vse več ljudi. Dejstvo je, da imajo njihova krila do petkrat večjo upogibno trdnost in ne potrebujejo lesenega okvirja. Stojijo lahko samostojno, saj brez težav nosijo svojo lastno težo. Za ogled ponudbe lahko pobrskate na tej spletni strani: https://www.vrata-vranesic.si/steklena-vrata.

Za razliko od navadnega je kaljeno steklo tudi do šestkrat bolj odporno na udarce, s čimer vam takšna steklena vrata zagotavljajo popolnoma varno in enostavno uporabo. Opremljena so namreč z dvema nasadiloma in okovjem s ključavnico in kljuko, ki omogočata zelo preprosto enoročno odpiranje. Izbirate pa lahko med oglatim ali zaobljenim videzom.

steklena vrata.2

Glavne značilnosti in različni dodatki

Notranja steklena vrata imajo celotno krilo izdelano iz kaljenega stekla, debelega 8 mm, dva tečaja, ki sta lahko v oglati ali zaobljeni izvedbi ter grafiko, ki si jo lahko izberete sami in tudi sami določite, ali jo boste imeli na notranji ali zunanji strani.

Pri naročilu pa imate še številne dodatne možnosti, tako si vaša steklena vrata lahko popolnoma prilagodite glede na lastne potrebe. Dodate lahko ključavnico z zaklepanjem ali s cilindrom, na dnu krila vam lahko izdelajo še ventilacijski izrez, lahko pa se odločite za doplačilo in vam izdelajo krilo širine 90 cm.

steklena vrata (1)

Ustvarite steklena vrata po svojem okusu

Imajo krilo debeline 8 mm, za bolj zamegljen oz. ”mlečni” videz poskrbi peskana verzija. Zaradi barve in spreminjajoče svetlobe, ki jo prepušča uporabljeni material, pričarajo izredno eleganten videz. Na voljo vam je 25 različnih grafik.

Želen videz pa lahko določite, da bo na zunanji ali notranji strani v okviru posameznega modela, ki je na voljo. Sicer velja omeniti, da se zaradi različnih širin krila grafike lahko med seboj razlikujejo. Izbirate pa lahko tudi različne podboje znotraj posameznih modelov kot tudi različne barvne odtenke. Tako bodo vaša nova steklena vrata narejena povsem po vaših željah.