BB krema je primerna izbira za vse tipe kože

Za vse ljubitelje in ljubiteljice ličenja, pa tudi tiste, ki imate težave pri iskanju primerne negovalne kreme za vašo kožo, krema BB predstavlja zares optimalno izbiro. Prvotno je bila negovalna formula razvita za potrebe dermatološkega okrevanja po laserskih posegih, danes pa jo poznamo predvsem kot dopolnilo negovalne rutine kože. Odlikuje jo optimalna viskoznost, ki se enostavno razmaže in ne pušča sledi na oblačilih, kot so ovratniki majic. BB krema postaja vse bolj priljubljena izbira tako vizažistov kot tudi amaterskih navdušenk nad lepoto, ker kože ne zaduši, temveč jo nežno oskrbuje z minerali in poskrbi za prekrivanje nepravilnosti.

 

Svoji koži privoščite samo najbolje

bb krema

BB krema je sestavljena na osnovi vode, kar pomeni, da kože po določenem času ne izsuši, ampak ohranja vlažnost in elastičnost še dolgo po nanosu. Še dodatno vas ščiti pred sončnimi žarki, ki so še posebej nevarni za vrhnje plasti kože. Sebum (maščobna plast na koži) je zelo pomembno kožno mazivo, saj jo proizvaja naše telo in s tem upočasnjuje izhlapevanje vode iz kože. Tudi za prekrivanje lis na obrazu in črnih kolobarjev pod očmi je BB krema dobra izbira. Vsekakor bo ta krema vaša najboljša pomočnica pri ohranjanju mladostne in voljne kože!

 

Cenovno dostopna krema BB, ki osvaja svet

missha

Ste vedeli, da je BB krema priljubljena tudi med zvezdicami, kot je Kim Kardashian? V njen prid priča tudi podatek, da je bilo do danes prodanih že več kot 40 milijonov pakiranj te negovalne formule. Uporabljamo jo lahko kot primer (torej kot osnova za ličila), prekrivni element (kot je puder) ali vlažilno kremo brez ostalih plasti. Če trpite za zamašenimi porami ali ste podvrženi aknam, je vsekakor dobra izbira krema, ki vaši koži pusti, da diha, vseeno pa zagotavlja dobro mero prekrivnosti. Naj bo BB krema vaše novo orožje proti sijoči koži in rdečici.