tehnologija in znanost

Ugodna prodaja računalnikov: do vrhunske opreme z manj denarja

Zaradi visokih cen kvalitetne računalniške opreme se vse več ljudi odloča za nakup rabljenih in obnovljenih računalnikov in druge računalniške opreme. Ker pa marsikoga od nakupa rabljenih elektronskih naprav odvrača predvsem nezaupanje v zgodovino kot tudi obstoječe stanje tovrstnih računalnikov ali telefonov, se v primeru takega nakupa velja obrniti na specializirane prodajalne, katerih glavna dejavnost je prodaja računalnikov, naj gre za rabljeno ali obnovljeno računalniško opremo.

Ena izmed referenčnih prodajaln tega tipa je tudi trgovina z računalniško opremo Recosi, specializirano podjetje za obnavljanje in trženje vrhunsko obnovljene računalniške opreme, s katero že več kot desetletje oskrbujejo tako posameznike kot podjetja, šole in neprofitne organizacije.

recositech prenosniki

Od namiznih in prenosnih računalnikov do visoko zmogljivih delovnih postaj

Prodaja računalnikov v podjetju vključuje tako namizne in prenosne računalnike kot računalniške komplete, delovne postaje in monitorje, izbirate pa lahko tudi med široko ponudbo izdelkov znamke Apple. Ob nakupu računalnika v podjetju brezplačno prejmete najmanj 12 mesecev garancije ter nameščen operacijski sistem Windows 10, poleg brezplačne dostave računalniške opreme po vsej Sloveniji pa vam podjetje zagotavlja tudi cenovno ugoden in kvaliteten servis ter popravila.

V kolikor z izdelkom ne boste zadovoljni, imate na voljo 14 dni, da ga nepoškodovanega vrnete v trgovino, izbrane računalnike in drugo opremo pa je mogoče kupiti tudi na obroke. Oprema, ki jo vključuje prodaja računalnikov podjetja, je v primerjavi z originalno ceno tovrstne elektronske opreme nižja tudi do 80%.

 

Vsem dostopna ter ugodna prodaja računalnikov

 

Trgovino Recosi ne odlikuje le ugodna prodaja računalnikov, temveč zlasti socialna angažiranost, ki  navdihuje odločitev podjetja za obnovo in prodajo rabljene računalniške opreme. Poslanstvo podjetja je namreč zagotavljati cenovno dostopno in kakovostno računalniško opremo tudi socialno šibkejšim posameznikom in manjšim podjetjem ter na tak način zmanjševati družbene razlike, temelječe na slabši socialni situiranosti.

Recosi logo

V svojem podjetju namenjajo pozornost tudi problemu nezaposljivosti, ter zaposlujejo in usposabljajo dolgotrajno brezposelne ali težje zaposljive osebe ter jim na tak način omogočajo priučitev delovnih izkušenj ter pridobivanje znanj s področij računalništva, prodaje in trženja.