storitve

Imejte večji nadzor nad stroški mobilnih storitev

V današnjem digitalnem svetu, kjer smo nenehno povezani, mobilna telefonija igra ključno vlogo v našem vsakdanjem življenju. Ko gre za izbiro ustreznega paketa, ima vsak posameznik svoje potrebe in preference. S porastom različnih možnosti vedno bolj priljubljen postaja tudi predplačniški paket, ki uporabnikom omogoča preprosto uporabo mobilnih storitev brez sklenitve mesečne naročnine. Zanj je potrebna le SIM kartica, ki jo kupite pri izbranem operaterju. Predplačniški paket lahko začnete uporabljati takoj, brez podpisovanja pogodbe, vezave ali skritih stroškov, če ga sklenete pri A1, pa lahko izberete tudi telefon Samsung ali naprave katere koli druge znamke.

a1 simple paket

Naročniški ali predplačniški paket?

Prva in najbolj očitna razlika je, da se predplačniški paket plača vnaprej, medtem ko se naročniške plačuje za nazaj. Če se odločite za predplačniški paket, morate sredstva zagotoviti preden opravite klic, pošljete sporočilo ali koristite prenos podatkov. V primeru naročnine pa račun za vse to prejmete  po koncu določenega obdobja. Sklenitev brez vezave je enostavna. Na izbranem prodajnem mestu kupite predplačniško SIM kartico, jo napolnite z izbranim dobroimetjem in vaš mobilnik je pripravljen za uporabo.

predplačniški paket

Ključne prednosti

  • Prilagodljivost in nadzor: namesto, da bi bili vezani na dolgoročno pogodbo, vam tovrstna pogodba omogoča, da plačujete le za storitve, ki jih dejansko uporabljate. To vam daje svobodo, da prilagajate svoj aranžma glede na svoje potrebe in finančne zmožnosti.
  • Prihranek denarja: s popolnim nadzorom nad svojimi stroški se izognete nepričakovanim računom in preplačilu za storitve, ki jih morda sploh ne koristite v celoti. To je še posebej koristno za tiste, ki ne porabljajo veliko časa na mobilniku ali imajo omejen proračun.
  • Primerno za občasno uporabo ali kot rezervni mobilnik. Takšna možnost lahko služi kot dodatni mobilec za potovanja ali kot naprava za varnostne kopije.
  • Popolna izbira za otroke in najstnike. Preko njih lahko starši nadzorujete in omejite porabo svojih otrok ter jim hkrati omogočite komunikacijo, ki jo potrebujejo. Z možnostjo predplačila lahko določite omejitve porabe in preprečite morebitno prekomerno trošenje.
  • Zanesljiva pokritost in kakovost storitev: predplačniški paket ima primerljivo kakovost storitev kot pogodbeni, tako da lahko še vedno uživate v zanesljivi pokritosti omrežja, hitrem prenosu podatkov in kakovostnih klicih.

Za koga je primeren?

Ponudba brez vezave je primeren za tiste, ki mobilnika ne uporabljajo veliko oz. želite omejiti njegovo uporabo. Zanj se največkrat uporabljajo starostniki in starši, ki kupujejo prvi mobilnik za svojega otroka. Predvsem pri slednjih mobilnik pogosto pomeni orodje za zabavo, vendar zahteva tudi preudarnost, odgovornost in skrbnost, k čemer spadajo tudi omejitve pri prenosu podatkov, klicih in dostopanju do vsebin. Tak način vam omogoča, da lažje omejite in nadzorujete mesečno porabo, po potrebi pa tudi hitro preko SMS sporočila napolnite prazen račun. Pri marsikaterem ponudniku lahko na ta način tudi ugodneje prejmete telefon Samsung ali katero drugo znamko.

A1 možnosti brez vezave

Predplačniški paket pri tem operaterju omogoča preprosto uporabo mobilnih storitev brez mesečne naročnine. Vključuje kartico SIM in 5 € dobroimetja, storitve pa lahko začnete uporabljati takoj. Ko pridobite kartico SIM, se lahko odločite za osnovno tarifo ali za eno od ponudb z zakupom enot. Na voljo so vam:

  • osnovni zakup s 0,15 € na enoto, hitrostjo prenosa do 40/5 Mbit/s in prenos podatkov v EU/ EEA brez dodatnih stroškov;
  • miniSIMPL s 1.500 enot (1 minuta klica, 1 SMS ali MMS, 1 MB prenosa podatkov), hitrost prenosa podatkov do 40/5 Mbit/s ter do 1,5 GB prenosa podatkov v EU/EEA;
  • maksiSIMPL s 10.000 enot (1 minuta klica, 1 SMS ali MMS, 1 MB prenosa podatkov), hitrost prenosa podatkov do 40/5 Mbit/s ter do 6,3 GB prenosa podatkov v EU/EEA.

samsung galaxy (1)

Kako do njega?

Ko se odločite za katero koli ponudbo izbranega operaterja, potrebujete le še kartico SIM. Ta je primerna za kateri koli mobilnik ali tablico, prejmete pa jo na prodajnih mestih. Tudi če ugotovite, da vam obstoječa ponudba ne zadostuje, lahko hitro in enostavno preidete na večjo ali manjšo, brez obiska poslovalnice. To lahko storite v nekaj minutah s sporočilom s ključno besedo, v aplikaciji ali s klicem na številko za podporo uporabnikom.

Telefon Samsung za vsakogar

Vsak telefon Samsung je produkt, kjer se srečata inovativnost in odličnost. Vodilna blagovna znamka v mobilni industriji je globalna gonilna sila, zaradi česar dosledno zagotavlja vrhunske naprave, ki na novo določajo zmogljivosti mobilnih naprav. Telefon Samsung ponuja brezhibno mešanico vrhunske tehnologije, osupljivega dizajna in izjemne zmogljivosti. Njihov zaščitni znak so živahni zasloni, ki navdušijo z barvami in ostrino. Ena od izstopajočih lastnosti, s katero se lahko pohvali skoraj vsak telefon Samsung, so izjemni sistemi kamer, zaradi katerih je vsak posnetek mojstrovina. Zaradi izjemne uporabnosti, zmogljivosti in trajnosti so primerni za vsakogar, tudi za otroke in starostnike.

Galaxy

Navdušuje tudi notranjost

Telefon Samsung ni samo vizualno dovršena naprava z zmogljivim fotoaparatom, temveč navdušuje tudi s svojo zmogljivostjo. Opremljeni so tudi z zmogljivo strojno opremo, z naprednimi procesorji in velikim pomnilnikom RAM, zaradi česar omogočajo nemoteno večopravilnost in brezskrbno delovanje, ne glede na to, ali brskate po internetu, objavljate na družbenih omrežjih, uporabljate aplikacije ali igrate igre.