dom in vrt

Izberite moderno kopalniško pohištvo

Elegantno kopalniško pohištvo vam je na voljo v različnih variacijah, stilih in barvnih odtenkih. Dobro se poda tako s hladnim industrijskim dizajnom kot tudi domačnim stilom, kjer prevladujejo mehki, leseni odtenki. Kakovostna izdelava in napredne zaključne tehnike obdelave ustvarjajo svež videz, ki se z leti ne obrablja ali bledi. Večnost dizajna dodatno poudarjata minimalistično in prefinjeno integrirani detajli, kot so LED luči, keramični lijaki in možnosti tihega zapiranja. Svoje najljubše kose si lahko ogledate na povezavi https://www.salonpohistva.si/kopalnice ali v podjetju Salon pohištva, kjer vas bodo z veseljem sprejeli prijazni prodajalci in vam glede na vaše želje ustrezno svetovali. Naj vaš dom zadiha v novi podobi in prerojenih funkcionalnostih.

 

Izberite kopalniško pohištvo za vse vaše potrebe

Pomembna lastnost pohištva je njena odpornost. Omarice morajo biti izdelane iz iverne oplemenitene plošče in MDF materialov, ki omarice dobro varujejo pred praskami in udarninami. Z omaricami in policami je ustvarjenega veliko dodatnega prostora, kamor lahko pospravite brisače, higienske pripomočke in čistilna sredstva. Modernizirajte svojo kopalnico s svetlejšimi materiali, kot je beli hrast, ki se odlično ujame s temnejšimi talnimi ploščicami. Kromirane kljuke in obešala kopalniško pohištvo še dodatno plemenitijo in pridajajo poseben duh elegance. Ostanite zvesti svojim željam in ne pozabite na udobje, saj je kopalnica prostor, kjer se sproščamo in se zjutraj pripravljamo na prihajajoče stresne delovne dni.

 

Estetski videz in funkcionalna uporaba

kopalnica

Vsako kopalniško pohištvo mora biti narejeno tako, da v vašem domu »preživi« vsaj 20 let. Primer dovršenega kopalniškega seta je kopalniški blok Etsy, trdijo v podjetju Salon pohištva. Bogato opremljen sistem s priročnim ogledalom in dvojnim predalnikom omogoča nemoteno in hkratno gibanje več oseb, kar je idealno za visoko pretočna območja, kot je kopalnica v zgodnjih jutranjih urah. Prostor za shranjevanje brisač je elegantno skrit pod koritom in ima integrirano veliko površino za odlaganje ostalih pripomočkov. Omarice z ABC robovi se zapirajo počasi in brezhrupno. Pred nakupom se pozanimajte tudi o posebnostih vzdrževanja, ki ga kopalniško pohištvo zahteva.