Najem kombija je lahko vaša rešitev!

Morate urediti prevoz večje količine tovora, pa ste ostali brez prevoznega sredstva? Nič lažjega, lahko se odločite za najem kombija po vaših željah. Konkurenčne cene so privlačne tako za podjetnike, kot tudi vse tiste, ki potrebujete prevozno sredstvo kot fizična oseba. Ste vedeli, da lahko kombi uporabite tudi za prevažanje oseb? Sedaj boste lahko končno peljali svoje prijatelje na dopust. S kombiniranimi vozili lahko prevažati več kot 1400 kg tovora. Preden se najem kombija izvrši, ponudnika nujno povprašajte o možnostih garancije, npr. Agio jo nudi. Dobro preberite tudi drobni tisk in raje doplačajte premijo, če zavarovanje ni vključeno v končno ponudbo.

najem kombija

Komu je storitev namenjena?

Storitev lahko koristijo vsi, ki potrebujejo prevozno sredstvo za prevoz oseb ali za prevoz materiala. Povprečno vozilo ima 12 kubičnih metrov prostornine, seveda se lahko končna velikost od ponudnika do ponudnika razlikuje. Načrtujete prevoz potnikov na božični sejem? Do osem oseb lahko spravite v navadno gospodarsko vozilo, vozite pa ga lahko z navadnim izpitom. Na voljo je več vrst prevoznih sredstev po ugodnih cenah in možnostih prevzema vozila. Večina ponudnikov nudi brezplačno dostavo prevoznega sredstva na mesto prevzema (velja za 20 do 30 km oddaljene poslovalnice). Za posebne pogoje odvzema vozila in vaše zahteve pa morate povprašati vsakega ponudnika individualno.

najem kombija1

Natančno preberite pogodbo, preden se odločite za najem kombija

Na trgu je veliko neverodostojnih ponudnikov, ki komaj čakajo, da vam lahko dodatno zaračunajo stroške. Nekateri dodatno zaračunajo odvoz vozila ali servis. Renta vozilo po zelo ugodni ceni je že sama po sebi sumljiva ponudba, zato se vedno prepričajte, da je ponudnik zares vreden zaupanja. O verodostojnosti se lahko preberete na njihovi spletni strani, profilih na družbenih medijih. Pomembna lastnost je tudi urejen prevoz poškodovanega vozila in servis. Najem kombija je mogoče izvršiti s šoferjem. Za še več fleksibilnosti je nujno, da je vozilo mogoče prevzeti izven delovnega časa. Nekatera podjetja nudijo tudi popust na redne stranke. Možnost neomejenih kilometrov je prav tako še ena pozitivna lastnost ponudnika.

najem kombija1.3

Pripravljeni na selitev, žur ali poslovno pot

Vozila so pred ponovno uporabo oz. uporabnikom dobro očiščena in pripravljena. Preden se najem kombija izvrši, vam vseeno priporočamo, da vozilo natančno pregledate in poslikate. Tako boste lahko 100 % prepričani, da boste vozilo nazaj vrnili v točno takem stanju, kot ste ga dobili. Na pot ali zabavo se odpravite odlično pripravljeni in brez skrbi. Odlična priložnost za razdelitev stroškov daljše vožnje, taka praksa se vsekakor izplača tudi za podjetja. Stroški so nižji, kot bi bili v primeru, da bi se na pot odpravili vsak s svojim avtomobilom.

najem kombija1

Velika izbira vozil in zanesljiva podpora na cesti

Kombinirajte svojo poslovno pot z izletom in s seboj vzemite celot družino. Pri podjetju Agio lahko rezervacijo opravite tudi preko spleta, ugodno in po meri. Različni modeli so primerni za različne tipe vožnje (prevoz tovora, oseb). Vozilo lahko dobite za več dni, na vas je, za katero možnost se boste odločili. Pred podpisom pogodbe vsekakor preberite drobni tisk in se v primeru dilem posvetujete s ponudnikom storitev. Če prevažate tovor, je pomembna dimenzija prtljažnika. Načrtujete selitev? Potem se odločite za rent kombiniranega vozila in prihranite.