Popolna nega las za zdrav videz

Ali veste, da vaši lasje veliko povedo o vašem zdravju in trenutnem počutju? Suhi in uničeni lahko nakazujejo na pomanjkanje hidracije, mastni pa na neustrezno prehrano in povečano delovanje lojnic. Tako kot v različnem delu leta skrbite za svojo kožo, je v različnem času pomembna tudi različna nega las. Ti so ves čas izpostavljeni številnim vplivom, od sonca, vlage, barvanja, sušenja s fenom, oblikovanja z likalnikom ali kodralnikom, različnim lasnim preparatom … Če temu dodate še premalo uživanja tekočine, nezdravo prehrano in stres, bodo vaši lasje hitro postali suhi in brez življenja. Preberite, s katerimi izdelki Missha jim povrnete življenje in si jih oglejte v njihovi spletni trgovini https://missha.si/oddelek/nega-las/.

 

Kakšna je pravilna nega las?

Za lep, zdrav in negovan izgled vaših las jih pri vsakem umivanju šamponirajte dvakrat. Šampon nanesite na lasišče ter ga nežno masirajte po celotni dolžini vsaj eno minuto, da njegove učinkovine pričnejo delovati. Nato šampon temeljito sperite in še enkrat ponovite.

nega las

Pravilna nega las je v veliki meri odvisna od vašega tipa lasišča, zato uporabljajte kakovostne izdelke, namenjene vašemu tipu, tj. mastni, suhi, poškodovani, barvani … S šamponi in balzami nikar ne pretiravajte, kakovostni izdelki so veliko bolj koncentrirani, zato bo dovolj že za bakreni konvanček negovalnega izdelka. Po umivanju naj se nega las nadaljuje z nanosom balzama, ki ga pustite delovati nekaj minut. V zimskem času pa brez skrbi vsaj enkrat na teden vašemu lasišču privoščite razvajanje s hranilnimi maskami ali serumi.

 

Katere izdelke uporabljati?

nega las

Pravilna nega las zahteva dobro poznavanje vašega lasišča. Za suhe in poškodovane lase uporabljajte obnovitvene šampone in balzame, ki jih bodo nahranili in popravili. Razcepljene konice nahranite z negovalnimi esencami z dodanimi proteini, ki jim bodo vrnili gladkost. Mastno lasišče lahko brez skrbi umivate vsak dan, če uporabljate temu namenjene nežne izdelke. Za termično in kemično obdelane lase uporabljajte izdelke, ki so zasnovani na nežni formuli, ki krepijo in preprečujejo lomljenje. Parfumsko olje ne samo, da prijetno odišavi lasišče, utrujene in razcepljene konice tudi nahrani in jim vrača življenje. Kateri izdelek in kakšna nega las je primerna za vas, poiščite v spletni trgovini Missha.