Predelave vozil, ki odražajo vaš življenjski stil

Si želite, da vaš jekleni konjiček malce bolj zahrumi ob speljevanju? Morda bi mu pristajal bolj športni videz in novi amortizerji? Ne glede na to, ali so predelave vozil vaš hobi ali obvezna potreba, avtomobilski navdušenci imajo svojo predstavo, kakšen avto si želijo in kakšno opremo bi ta naj imel. Gre za vedno bolj priljubljen trend, ki omogoča edinstvene spremembe po ugodnih cenih. Pri tem je bistveno, da delo opravijo izkušeni strokovnjaki, ki znajo pravilno oceniti in svetovati glede na zmožnosti samega avtomobila, vse spremembe pa morajo tudi ustrezati varnostnim, tehničnim in zakonskim predpisom. Pri veckonjev.si vam poleg svetovanja nudijo širok spekter predelave vozil, kakovostne dele priznanih znamk, strokovno vgradnjo ter brezhibno delovanje.

vgradnja športnih filtrov

Predelave vozil po vašem okusu

Predelave vozil so adaptacije v že homologiran avtomobil, kar pomeni, da so bila na njem opravljena tehnična dela, s katerimi so se spremenili njegovo tehnično stanje, zmogljivost, delovanje ali varnost. Ta dela lahko obsegajo večje ali manjše spremembe. Razlogi, zakaj se ljudje odločajo za predelave vozil, so različni. Nekateri se zanje odločijo zaradi nujnih potreb, na primer lažjega opravljanja dela. Veliki večini ljudi pa predelave vozil predstavljajo strast in hobi, zato se zanje odločijo predvsem zaradi želje po drugačnosti. Ne glede na to, kakšni so vaši razlogi, imejte v mislih, da mora vsaka predelava biti dokumentirana in skladna s tehnično zakonodajo.

predelave vozil

Kaj vse je mogoče spremeniti na avtomobilu?

Spremembe, ki jih lahko opravite na vašem avtu, so odvisne od samega modela, starosti, količine prevoženih kilometrov ipd. Na trgu je veliko ponudnikov, vendar bodite pazljivi pri izbiri pravega. Pri veckonjev.si vam nudijo 100% strokovno svetovanje, kakovostno montažo in brezhibno delovanje, skladnost z vsemi predpisi, servis in garancijo, odločite pa se lahko za naslednje predelave vozil:

 

  • vgradnjo K&N športnih filtrov
  • montažo blow-off ventilov
  • vgradnjo Bilstein amortizerjev
  • izdelavo izpušnih kolektorjev
  • nadgradnjo turbo polnilnikov
  • vgradnjo Samco silikonskih cevi