storitve

Promocija z osebnim pečatom za izstopajoč videz

Danes je tisk na majice izjemno razširjen, saj omogoča prenos različnih motivov na blago. Kvaliteten tisk na majice postaja nepogrešljiv promocijski element za društva, podjetja, gostilne in glasbenike. Ponudba z napisi, logotipi ter liki se uporablja za promocijo storitev, izdelkov in celo kot delovna oblačila zaposlenih. So tudi priljubljen izbor med člani društev, ki želijo izstopati na različnih dogodkih. Postopek potiska je enostaven in prilagodljiv. Stranke lahko samostojno izberejo motive kot so fotografije, logotipi, oglasi ali napisi. Nato lahko motiv pošljejo ali ga prinesejo osebno v tiskarno. Strokovnjaki za grafično oblikovanje v podjetju lahko nudijo tudi svetovanje pri oblikovanju.

 

Pripravljeni na zaključek

Vezava magistrskih nalog postane nujna storitev za tiste, ki zaključujejo študij in se pripravljajo na zagovor dela. Priprava mora slediti točnim zahtevam oddelka ali fakultete. Običajno se zahteva vsaj en trdo vezan izvod za oddajo ter dodatni spiralno vezani izvodi za mentorje. Pravila so specifična za vsak oddelek, zato je ključno pravočasno pridobiti informacije. Vezava magistrskih nalog  poteka učinkovito in brez nepotrebnih obremenitev. Več si preberite na naslovu: https://www.sekom-grafika.si/vezava-diplomskih-nalog/. Pomembno je, da imamo dokument ustrezno pripravljen in poznamo zahteve fakultete.

 

Različne tehnike pri potisku

Ko je motiv pripravljen, ga stroj prenese na oblačilo, bodisi izrezano s tehniko flex folije, sprintanim preslikačem ali s sitotiskom – odvisno od zahtev naročila. Za tisk na majice se uporabljajo različne tehnike, kot so izrezana flex folija, sprintani preslikači za barvne grafike ter sitotisk, ki je posebej učinkovit pri večjih količinah. Tisk na majice je odlična rešitev za številne priložnosti, kot so rojstni dnevi, team building dogodki, promocijske akcije, zabavne dogodivščine (dekliščine, fantovščine, pust), pa tudi kot darila za božič, valentinovo ali oblikovanje športnih dresov.

 

Osebno svetovanje in pomoč

Podjetje katerega dejavnost je vezava magistrskih nalog želi, da je zadnje dejanje pred zagovorom prijetno, zato vam bodo posvetili posebno pozornost in vam nudili osebno svetovanje. Za vsa vprašanja so vam na voljo, z veseljem pa vam bodo tudi svetovali glede samega postopka. Ponujajo vam hitro in kvalitetno storitev v izjemno kratkem času, tudi od 15 minut do 3 ur. Vezava magistrskih nalog poteka v lastni knjigoveznici, kar omogoča prevzem že v 3 urah. Hitra izdelava v 1-2 urah je mogoča ob predhodnem naročilu. Količinske popuste lahko preprosto preračunate v obrazcu za oddajo naročila ali jim pošljete povpraševanje. Pred delom vam pošljejo ponudbo in preverijo ustreznost vaših datotek. Po potrditvi naročila pričnejo z izdelavo in vas obvestijo o možnem prevzemu.

 

Učinkovita, trajna in prilagojena rešitev za velike količine

Sitotisk je izjemno učinkovita metoda za tisk na majice, še posebej pri večjih količinah. Ena njegovih glavnih prednosti je hitra izdelava, dolga obstojnost in konkurenčna cena. Ta metoda vključuje uporabo sit za odtis, kar omogoča prenos barv iz enega oblačila na drugo. Čeprav je trajen, je postopek nekoliko časovno intenziven. Cena se giblje med 0,40 € in 0,70 €/kos, pri naročilu 100 oblačil ali več pa se lahko zniža na 0,30 €/kos. Omogoča tudi likanje neposredno po površini, kar pomeni, da para in vročina likalnika ne bosta poškodovali potiska. Vendar pa se pri tem postopku za temnejša oblačila lahko zahteva več nanosov barve ali celo uporabo predhodne bele podlage. Cena je odvisna od števila barv in količine naročenih kosov.

 

Posebne zahteve, učinkovitost in pravočasna izdelava

Če imate obsežnejše delo, ki ima posebne zahteve, nestandarden format, platnico iz posebnega materiala ali vsebuje večje formate in načrte, bo vezava magistrskih nalog morda potekala malo dlje. Kljub temu se bodo pri podjetju potrudili, da boste izdelek prejeli pravočasno za oddajo. Če imate težave z urejanjem besedila v Wordu glede na navodila vaše fakultete ali šole (kazalo, oštevilčenje, odseki, prelomi), ne skrbite. Poskrbijo lahko za tehnično urejanje in pripravo dokumenta, kar vam bo olajšalo postopek. Nekatere fakultete zahtevajo lektoriranje, druge pa ne. Preverite tudi, ali potrebujete izjavo lektorja.

 

Mehkost in prepustnost neposredne metode

Neposreden kvaliteten tisk na majice (DTG) se izkaže s prednostjo izjemne mehkosti, kar omogoča, da je potisk prijeten na otip. Ta lastnost poskrbi za boljšo prepustnost, saj koža lahko diha skozi večjo natisnjeno površino. Neposredna metoda nudi najvišjo kakovost in motiv natisne neposredno na material oblačila. Primeren je tudi za prenos večjega števila barvnih odtenkov, prelivajočih barv in detajlov. Kljub tem prednostim so stroški za večjo naklade lahko višji. Cena za to metodo se giblje med 4,5 € do 8 €/kos. Omogoča hitro izdelavo, saj se motiv neposredno prenese iz računalniške podloge. Zaradi tega ni potrebne veliko priprave za tisk na majice, kar omogoča učinkovito in hitro izvedbo naročil.

 

Končni izdelek mora ustrezati zahtevam fakultete

Za študente je zaključek študija pomemben cilj. Kljub temu pa je zaključni korak lahko stresen in negotov. Vezava magistrskih nalog mora biti natančna in ustrezati mora vsem zahtevam izobraževalne ustanove. Pri uporabi veliko izrisov in diagramov se priporoča, da se vnaprej pozanimate o času izdelave, da se uskladite z datumom zagovora. Ko je kvalitetna vezava magistrskih nalog končana in obenem delo ustreza normativom izobraževalne ustanove, si lahko oddahnete in se pričnete pripravljati na zagovor. Podjetje bo poskrbelo, da bo vaše zaključno delo ustrezalo vsem zahtevam vaše izobraževalne ustanove.