Šola za starše: vse o starševstvu 

Odločitev za starševstvo je ena največjih in najpomembnejših odločitev v življenju – prav zato jo neredko spremljajo občutki strahu in dvoma. Spletna šola za starše Veva je bila ustanovljena prav z razlogom, da bi bodočim staršem ali tistim, ki otroka že imajo, pomagala pri težavah in izzivih, s katerimi se spopadajo.

šola za starše

Na spletni strani akademije https://veva.si/ so vam na voljo raznoliki izobraževalni programi, delavnice in druge uporabne vsebine, vezane na nosečnost in porod, razvoj otrok in njihovo vzgojo, kot tudi informativne vsebine o zdravi prehrani ter medosebnih in partnerskih odnosih. Članom akademije je poleg omenjenih vsebin na voljo tudi individualna pomoč izkušenih strokovnjakov s področij nosečnosti, vzgoje in partnerstva.

 

Od priprav na porod do poporodnih izzivov

šola za starše

Šola za starše je namenjena tako tistim, ki o starševstvu šele razmišljate, kot tudi takim, ki otroka že imate ali ga pričakujete. Med raznolikimi predavanji boste našli vsebine, vezane na nosečnost in porod, kot tudi predavanja o temah, pomembnih v prvih mesecih po rojstvu otroka – od dojenja novorojenčkov in njihovega spanja do vprašanj, vezanih na otrokov razvoj. Na voljo so vam vsebine, povezane s prehrano dojenčkov in otrok ter nasveti v primeru težav z njegovim zdravjem, naj gre za kronične bolezni dihal ali ponavljajoče se alergije.

 

Spletna šola za starše: kjerkoli in kadarkoli

Prednost spletne oblike izobraževanja šola za starše je predvsem ta, da do predavanj, člankov in drugih vsebin lahko dostopate kadarkoli želite. Ob včlanitvi v spletni izobraževalni program za starše dobite prost dostop do vseh spletnih vsebin, ki jih šola za starše Veva ponuja, ogled teh si tako lahko prilagodite svojemu urniku in razpoloženju. Člani akademije se za individualno pomoč lahko obrnete tudi na skupino sodelavcev izobraževalnega programa, od pediatrov in psihologov do strokovnjakov na področju vzgoje in odnosov. Poleg strokovnih vsebin, vezanih na temo starševstva, lahko na strani izbirate tudi med raznolikimi recepti za zdrave in polnovredne obroke ter idejami za družinske aktivnosti in izlete.