dom in vrt

Strokovnjaki za vaš dom predlagajo PVC okna

Predstavniki belokranjskega podjetja Okna Vranešič prav gotovo spadajo med tiste poznavalce, ki lahko nekoliko bolje od generalne populacije ocenjujejo ali so PVC okna primernejša od drugih vrst okvirjev. Oni trdijo, da so in mi jim verjamemo.

Razvoj na tem področju je v kratkem času namreč izjemno napredoval, kar pomeni, da so umetni materiali iz katerih so tudi PVC okna postali ne samo kvalitetnejši, temveč tudi cenovno privlačnejši od naravnih materialov, kamor med drugim spadajo tudi leseni okvirji. Do enakega spoznanja so prišli tudi sami potrošniki, ki se vse manj pogosto odločajo za to, da bi vgradili okna z lesenim ali kovinskim okvirjem.

pvc okna vranešič

V trgovini Okna Vranešič lahko dobite kakovostna PVC okna

V omenjeni trgovini s stavbnim pohištvom najdete tako vhodna kot tudi balkonska vrata ter kletna PVC okna. drsne stene ali celo zastekljene prostore kakršni so na primer zimski vrtovi. Skratka, kupci lahko zares izbirajo med široko paleto oken različnih profilov ter vgradnih globin – od 70 pa vse do 93 milimetrov.

Vsa PVC okna v njihovi ponudbi imajo zares dobro izolacijo, kar je tudi ena od njihovih glavnih prednosti v primerjavi z lesenimi. Prijazni prodajalci, ki so zaposleni v tej trgovini, vam bodo zelo radi svetovali kateri profil je za vas najbolj primeren. Veliko je namreč odvisno od tega s kakšnimi vremenskimi pogoji se sooča hiša, ki jo želite opremiti.

Zakaj so umetne mase boljše od naravnih?

PVC okna so narejena iz umetnih surovin, ki so zaradi velikega napredka znanosti seveda veliko boljša od naravnih materialov. Izdelovalci so poskrbeli, da umetne mase izpolnjujejo vse kriterije, ki jih mora imeti kvalitetno stavbno pohištvo.

pvc okna-vranešič

Poleg zelo dobre izolacije je to prav gotovo tudi odpornost na razne vremenske ujme, kot so močan veter, velike količine dežja, toča in nenazadnje tudi huda pripeka. Najbolje pri vsem tem pa je, da so industrijske izdelane mase tudi cenejše od naravnih.