Učinkovita in neboleča odprava celulita

Vsem ženskam, ki z razočaranjem opazujete svojo kožo na problematičnih delih in zaskrbljeno spoznavate, da se ne boste mogle znebiti celulita samo s kremami in podobnimi mazili, bo morda le v majhno tolažbo dejstvo, da se z njim spopada kar 80 do 90 odstotkov žensk. Torej velika večina, ki jim je odprava celulita ena od stvari, ki si jih zelo želijo.

Ker čudežnega zdravila zanj ni, boste morali poiskati druge, bolj učinkovite načine, s katerimi se da stanje vaše kože bistveno izboljšati. Najboljše učinke, ki jih lahko doseže odprava celulita, je namreč možno doseči na različne načine oz. lahko tudi z istočasnim kombiniranjem več različnih metod. Nekaj od teh vam ponuja podjetje Rehamed, kjer se lahko naročite na brezplačni pregled, njihovi terapevti pa vam bodo pomagali izbrati ustrezno terapijo.

celulite

Odprava celulita s kavitacijo

Kavitacija je postopek, ki razbije maščobne celice v podkožju, te pa se potem razgradijo v proste maščobne kisline. Postopek je sicer neinvaziven in, kar je verjetno zelo pomembno za marsikoga, je tudi neboleč. Če bi se radi izognili liposukciji, je takšna odprava celulita dobra alternativna možnost.

Pri postopku kavitacije gre za napredno tehnologijo, ki omogoča, da se na neki točno določeni globini v tkivu koncentrira energija, zaradi česar nato v podkožju pride do razbitja maščobnih celic. Pri tem velja poudariti, da mišice, živci, žile in sama površina kože ostanejo popolnoma nedotaknjeni. Maščoba v obliki trigliceridov preide v medcelično tekočino, tam pa se s pomočjo encimov razgradi v proste maščobne kisline in glicerol.

Kavitacija- neboleči način odprave celulita

LPG endermologija: odprava celulita kot globinska masaža

Tudi ta metoda, o kateri lahko več preberete na spletni strani podjetja Rehamed, je neboleča in zelo podobna globinski masaži. Izvaja se z nastavkom aparata, ki ob stiku s telesom začne kožo močno vsesavati in masirati. Na ta način spodbujamo limfni, venski in arterijski obtok, da iz telesa začnejo odplavljati strupene snovi.

Vezivna vlakna se potem ponovno raztegnejo, neravnine pa se zgladijo. Koža začne tvoriti več elastina in kolagena ter zato postane bolj napeta. Takšna odprava celulita bo poskrbela za zmanjšanje nakopičenih maščob na vseh problematičnih delih telesa.

odprava celulita z LPG metodo