Udobni ženski puloverji za sproščene zimske dni

Zima je že pred vrati, dnevi so vse krajši, hladnejši in turobnejši. Po napornem dnevu v službi, si vsi želimo preostanek kratkega dneva preživeti čim bolj sproščeno. Najboljši način za sproščanje, ko nam ni do tega, da bi hodili kam ven, je zagotovo preživljanje časa ob gledanju televizije, branju ali poslušanju glasbe, odeti v udobna in topla oblačila.

Najudobnejše in najbolj priljubljeno oblačilo v hladnih dneh je zagotovo pulover. Za vse pripadnice lepšega spola je razveseljiva novica ta, da so na slovenskem trgu na voljo ženski puloverji znanih svetovnih znamk, ki so topli, udobni, izdelani iz mehkih materialov ter dostopni po ugodnih cenah.

ženski piloverji z kapuco

 

Med kakšnimi kroji lahko izbirate?

Med najbolj prodajane zagotovo še vedno sodijo preprosti ženski puloverji s kapuco v ravnem sproščenem kroju, ki segajo nekje do bokov. Vendar je poskrbljeno tudi za tiste, ki si želijo daljših krojev, ki segajo čez zadnjico. Na voljo so v vseh barvah, od roza, zelene, rumene, rdeče, do številnih odtenkov modre. Za vse, ki si želijo bolj umirjenih in nevtralnih barv, pa so na voljo tudi v beli, sivi in črni.

Klasičen kroj ima okrogel ovratnik z spredaj našitim žepom in dolgimi rokavi s patentom. Spodnji rob je raven in rebrast ter se oprijema telesa, s čimer učinkovito zadržuje toploto. Ker pa so ženski puloverji izdelani iz materialov, ki vsebujejo večji delež bombaža, so tudi zelo zračni in udobni. V njih se lahko neovirano gibljete.

gap logo1

Udobje in enostavno pranje

Tudi ženski puloverji brez kapuce z najrazličnejšimi potiski, so izredno udobni in so primerni za preživljanje prostega časa zunaj ali doma. S svojimi posebnimi potiski in kontrastnimi detajli pa lahko pričarajo videz elegantnosti, zato jih lahko oblečete tudi ob večernih izhodih.

Zaradi mehke tkanine z 90-odstotnim bombažem in 10-odstotnim recikliranim poliestrom se ženski puloverji lahko perejo v stroju na programu za občutljivo perilo. Le tako boste lahko zagotovili obstojnost barv in poskrbeli, da bo oblačilo še dolgo ohranilo svojo prvotno obliko.