storitvetehnologija in znanost

Vaši strokovnjaki za kibernetiko

Ali veste, da je spletni kriminal eno izmed najhitreje rastočih tveganj v poslovnem svetu? Strokovnjaki za kibernetiko ocenjujejo, da podjetja na svetovni ravni letno utrpijo okrog 100 milijard poslovne škode zaradi različnih oblik spletnega kriminala, ki je eden najbolj profitabilnih dejavnosti na svetu. Do tega pride zaradi neustrezno zaščitenih in ranljivih informacijskih sistemov, ki tako hitro postanejo enostavna tarča spletnih hekerjev. Da ne boste ena izmed žrtev tovrstnih napadov, zaupajte vaš IT sistem izkušenim strokovnjakom ISF. ISFTi bodo podrobno pregledali vaš informacijski sistem, odkrili vaše ranljive točke in ga pomagali zaščititi pred nepridipravi. Njihova znanja, izkušnje in reference si oglejte na https://isf.si/.

 

Je vaš informacijski sistem dobro zaščiten?

V svetu elektronskega poslovanja pogosto prihaja do zlorab podatkov, zato je njihovo varovanje bistveno za dolgoročno uspešnost podjetja ali organizacije. Ocenjujejo, da se hekerski napad zgodi vsakih 39 sekund, varnost podjetja pa najbolj ogrožajo zaposleni sami. Možnost zlorab lahko najbolje preprečite z ustrezno varovanimi dostopi do podatkov znotraj organizacije ter do javnih storitev na spletu. zaščita informacijskega sistema

Vsako podjetje bi moralo redno opravljati varnostni pregled sistema, ki je namenjen odkrivanju groženj in ranljivosti sistema ter z njimi povezanih tveganj za varnost informacij. Strokovnjaki za kibernetiko, ki bodo izvedli varnostni pregled, se ga bodo lotili tako kot bi se ga hekerji. Poskušali bodo vdreti v vaš sistem in dostopati do občutljivih podatkov. Poleg tega bodo tudi ocenili, katere varnostne kontrole potrebujejo izboljšave.

 

Strokovnjaki za kibernetiko ISF

Ekipo sestavljajo visoko usposobljeni strokovnjaki za kibernetiko, ki že več kot 10 let delujejo na področju računalniške varnosti. Njihovo poslanstvo je pomagati pri zaščiti informacijskih sistemom, še preden pride do vdorov in zlorab ter ozaveščati o pomembnosti kibernetske varnosti. Sodelujejo tako z majhnimi kot velikimi podjetji ter organizacijami in mednarodnimi podjetji. Kot strokovnjaki za kibernetiko vam nudijo penetracijske teste, sistemske varnostne preglede omrežij, socialni inženiring, varnostno analizo izvornih kod, svetovanje in izobraževanje na področju kibernetske varnosti in varovanja osebnih podatkov.