dom in vrt

Voziček za orodje je lahko super darilo

Imate v družinskem krogu ali med prijatelji nekoga, ki rad preživi veliko svojega prostega časa v delavnici? Ste morda že pomislili, da bi mu za prihajajoči rojstni dan kupili voziček za orodje, kakršnega denimo ponuja podjetje Metal Mikulič?

 

voziček za orodjeGre namreč za zelo praktično darilo, ki je še posebej primerno za vse amaterske mojstre. Uporabljajo ga lahko za shranjevanje velikega števila kladiv, izvijačev in podobnih predmetov, ki so si jih že kupili v preteklosti; lahko pa jim kupite že napolnjen voziček za orodje. Dobra ideja, kajne?

 

Kakšen voziček za orodje dobite pri podjetju Metal Mikulič?

Omenjeno podjetje ima zelo veliko izkušenj na področju prodaje raznoraznega orodja, tako električnega, kot tudi ročnega. Eden izmed njihovih najbolj priljubljenih prodajnih artiklov pa je zagotovo voziček za orodje, ki ga je mogoče dobiti v različnih verzijah. Lahko se odločite za celosten nakup in poleg samega vozička dobite že nešteto vrst kladiv, izvijačev in podobnih kosov, ki pridejo pravemu mojstru vedno prav.   Po drugi strani pa imate možnost, da kupite povsem prazen voziček za orodje ter si v naslednjem koraku sami izberete katere pakete mu boste dodali.

 

Kateri paketi so na voljo, da jih dodate osnovnemu izdelku?

Glede na vaše potrebe oziroma na potrebe mojstra kateremu boste to darilo kupili, lahko izbirate med različnimi paketi. Najbolj osnovna garnitura denimo šteje 111 delov, ki jo nato lahko nadgradimo v paket s 193 deli ali pa gremo še višje in nabavimo komplet, ki vsebuje kar 238 kosov. Za prave profesionalce je na voljo še 325-delni set.

voziček za orodje

Najbolje pri vsem tem je, da so pri večjih paketih na voljo dodatni popusti, zato se vam vedno splača kupiti tak set, ki vključuje več izdelkov, saj ga boste dobili za zelo majhno cenovno razliko. Naj omenimo tudi to, da so na voljo tudi različne oblike vozov, ki so lahko prilagojeni tudi tako, da zgornja ploskev v bistvu predstavlja delovno površino na kateri lahko delate.