Zakaj vzeti poslovni paket telefonije in interneta?

Ne glede na to, ali ste prodajalec na terenu, ponudnik storitev ali manjši spletni trgovec, nobenega poslovanja si ne predstavljamo več brez uporabe intereneta in telefona. Ker ima vsako podjetje svoj način dela, je še posebej pomembno, da ima temu prilagojeno ponudbo interneta oz. telefona. Nekateri več poslujejo preko spleta, zato potrebujejo hiter in zanesljiv internet, drugi še vedno prisegajo na direktno prodajo preko telefona, za kar je bistvena stabilna in ugodna linija. Rešitev za vse to je poslovni paket, kjer v enem dobite vse potrebno za nemoteno delovanje vašega podjetja. Pri enem največjih ponundnikov telefonije A1 so vam na voljo različni paketi za internet, telefonijo in varnost na spletu.hitar in zanesljiv internet

Kdaj potrebujete poslovni paket?

Poslovni paket telefonija in internet je namenjen manjšim in srednje velikim podjetjem, samostojnim podjetnikom ter vsem tistim, ki za opravljanje svojega dela potrebujejo fiksni, zanesljiv in hiter internet ali ugoden stacionarni telefon. Prav tako je smiselno vzeti poslovni paket zaradi številnih dodatnih ugodnosti, zaradi katerih boste delo opravljali hitreje in varneje. To sta na primer uporaba zbirke programov Microsoft 365 za podjetja ali tiste, ki delajo od doma ter program, ki vas opozori na obisk nevarnih spletnih strani, ki lahko ogrozijo podatke na napravi. Prav tako vam poslovni paket nudi možnost blagajne za izdajanje računov, vodenja evidence ur in zakup spletne domene.

poslovni paket

Ugodnosti, ki vas bodo prepričale

Ključna prednost, ki jo pri ponudnikih interneta in telefonije iščemo vsi, je hitrost interneta. Pri A1 lahko izbirate med Podjetni net in Podjetni net + tel, seveda pa vam po želji poslovni paket prilagodijo glede na vaše potrebe. V kompletu prejmete tudi napredni usmerjevalnik, preko njih pa lahko dobite tudi ugodne naprave za učinkovitejše opravljanje dela, od mobilnih in stacionarni telefonov, tablic, monitrojev, prenosnikov, računalnikov … Vsi naročniki so deležni prednostne tehnične obravnave z izjemnim odzivnim časom, 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Tehnična potpora